Волейболният национал Валентин Братоев заяви след победата над Канада с 3:0

...
Волейболният национал Валентин Братоев заяви след победата над Канада с 3:0
Коментари Харесай

Валентин Братоев: Бразилия е на космическо ниво

 Супер Бобо се развихри и попиля кленовите листа: България - Канада 3:0  Волейболният национал Ники Николов подари огромна сума на Българската Коледа
Волейболният национал Валентин Братоев съобщи след успеха над Канада с 3:0 гейма, че диалогът със селекционера Пламен Константинов преди мача срещата е подействал и тимът е придобил различен образ. Играчът даде мнението си и за идния дуел с Бразилия.

" Сутринта имахме диалог – тимът с треньора, само че не бе на волейболна тематика, а по какъв начин би трябвало да се държат мъжете на игрището. Поведението ни бе пораженческо, не мъжко и може би диалогът оказа помощ. Направихме това, което сподели Пламен и нещата получиха различен темперамент.

Когато натрупаш повече загуби – в главата е напълно друго. По едно време се чудехме какво да вършим, дали мястото ни е тук. По едно време даже и публиката не ни приемаше добре, просто ни прескачаше, все едно ни няма. Трудно е, когато се задръстиш. Тези оправдания, че ни липсват хора – не е по този начин. На нас се ни липсва нищо, просто бяхме неуверени и не вярвахме в това, което вършим.

Излизаме против Бразилия, която е международен първенец, с играчи на супер равнище, тъй че няма какво да разясняваме. Те са от галактическо равнище. Но е необичайно това, което им се случи във Варна – две загуби с по 0:3, само че три провали ще им отиват още повече (смее се).

Майтапа на страна – ние ще се напънем и ще дадем най-хубавото. Ако ни победят с волейбол, което те си го могат, значи са по-добрия тим. Ние обаче би трябвало да създадем всичко допустимо. Иска ми се да кажа, че сме най-хубавите, само че това не е по този начин, все пак можем да успеем против най-хубавите. За това излизаме на игрището – да побеждаваме ", сподели Братоев.

Днес от 15:30 ч. е конфликтът Франция – Канада, а от 18:30 ч. е борбата България – Бразилия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР